Yrityksestä

Meistä

TSI Finland on koulutusyritys, jonka henkilöstö koostuu alansa intohimoisista ammattilaisista. He tuovat mukanaan vuosien kokemuksen ja todellisen halun jakaa tietoa sekä kehittää henkilöitä ja yrityksiä. Koulutustarjontamme on suunniteltu vastaamaan työelämän vaatimuksiin – kaikki koulutuksemme ovatkin syntyneet todellisista tarpeista, jotka olemme asiakkaidemme kanssa tunnistaneet.

Olemme sitoutuneet tutustumaan huolellisesti asiakkaidemme tarpeisiin ja koulutettavien työtehtäviin. Tämä lähestymistapa takaa, että opetuksemme on aina tehokasta ja oikein kohdennettua, mikä inspiroi, haastaa ja tukee jokaista opiskelijaa tavoittelemaan ja saavuttamaan parhaansa.

Joustavuus näkyy kaikessa toiminnassamme. Kurssejamme suunnitellessa otamme huomioon erilaiset oppijat ja heidän yksilölliset tarpeensa. Tämä auttaa sekä aloittelevia että kokeneita ammattilaisia kasvamaan ja kehittymään alalla.

Intohimoinen suhtautumisemme ja laaja kokemuksemme tekevät meistä erinomaisen koulutuskumppanin. Sisäisen koulutusohjelmamme ansiosta myös asennushenkilöstömme osaamistaso on erityisen ammattimaista. Tämä varmistaa, että kaikki palvelumme – aina suunnittelusta toteutukseen – noudattavat korkeimpia standardeja ja että asiakkaamme voivat luottaa saavansa parasta mahdollista palvelua.

Arvomme ovat

Asiakaslähtöisyys

Toimintamme perustuu ja sitä kehitetään aina asiakasyritysten tarpeiden pohjalta.

Halu kehittyä

Toimintamme kehityksen ajureina ovat asiakkaittemme ja rahoittajiemme toiveet ja palaute. Vain kehittämällä toimintaamme heidän suuntaviivojen mukaisesti meillä on mahdollisuus saavuttaa visiomme.

Tuloksellisuus

Koulutuksemme on aina oltava yritys- ja henkilöasiakkaille hyödyllistä ja tuloksellista.

Vastuullisuus

Tunnistamme yhteiskunnallisen vastuumme niin asiakasyritysten, koulutettavien ammattilaisten, yhteistyökumppanien, ympäristön kuin myös rahoittajien suhteen.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenotto- tai tarjouspyyntö oheisella yhteydenottolomakkeella niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.