Koulutuspalvelut

Koulutukset

Koulutuspalveluistamme löydän ratkaisun kaikkiin yrityksesi sähköalan ja talotekniikan koulutustarpeisiin. Laajasta valikoimasta löydät juuri teille sopivan vaihtoehdon - olipa kyseessä kokonaan uuden taidon oppiminen tai tietyn osaamisvajeen paikkaaminen. Kaikki koulutuksemme räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja koulutettavien rooliin sopivaksi.

Osaamisalat

Osaamisemme kattaa laajasti sähkö- ja automaatioalan, sekä talo- ja kylmätekniikan. Valitse vain sinulle sopiva koulutuspalvelu ja koulutusala, me toteutamme loput. Voit tutustua koulutusaloihin tarkemmin alla olevasta linkistä.

Ohituskaista

Kouluttava Ohituskaista-rekrytointimalli on erinomainen ratkaisu uusien henkilöiden rekrytointiin. Miltä kuulostaisi ennen ensimmäistä työpäivää työtehtävään huolellisesti koulutettu henkilö, vailla riskiä virherekrytoinnista? Ohituskaistalla se onnistuu! Soveltuu erinomaisesti mm. asentajien rekrytointiin.

Alihankinta ja urakointi

Meiltä saat myös pienimuotoiset urakoinnit ja asennuspalvelut. Asentajiemme avulla paikkaat vaivattomasti kiireestä johtuvat henkilöstövajeet tai hankit osaajia koko projektin ajaksi. Meiltä saat myös ilmalämpöpumput avaimet käteen toimituksella.