Ohituskaista®

Laadukasta rekrytointia ilman rekrytointiyritystä!

Mikä on OHITUSKAISTA®?

Ohituskaista® on TSI Finlandin kehjittämä uudenlainen riskitön rekrytointimalli, jonka avulla vapautat yrityksen omat resurrsit uusien työntekijöiden kouluttamisesta ja rekrytoit työtehtävään valmiiksi kouluttetuja henkilöitä.

Etsimme sopivat henkilöt ja koulutamme heille sovitut asiat, jonka jälkeen henkilöt työllistyvät 4-6kk määräajaksi yritykseenne. Määräajan päätyttyä voitte rekrytoida haluamanne henkilöt veloituksetta tai jatkaa sopimusta.

Olemme niin varmoja onnistumisestamme, että annamme täyden tyytyväisyystakuun. Jos henkilö ei sovellu työtehtävään, voi sopimuksen päättää milloin tahansa, ilman irtisanomisaikaa.

Miten me sen teemme?

OHITUSKAISTA®-mallissa huollellisesti valituille henkilöille koulutetaan nopeasti ja tehokkaasti tärkeimmät työtehtävissä tarvittavat taidot. Tavoitteenamme ei ole kouluttaa kaikkea, vaan henkilöille koulutetaan täsmäiskuna tulevassa työtehtävissä tarvittavat taidot. Parhaimmallaan koulutus tapahtuu kouluttajan kanssa tulevassa työtehtävässä oikeaa työtä tehden.

Koulutusjaksoon voi osallistua 2-4 henkilöä ja koulutus kestää n. 2-8 viikkoa työn vaativuudesta ja lähtötasosta riippuen. Henkilöt voivat kuitenkin työllistyä heti, kun osaaminen on riittävällä tasolla. Koulutuksen yhteydessä työntekijät suorittavat myös kaikki tarvittavat kortit ja pätevyydet.

Kouluttajiemme vahva ja laaja-alainen työkokemus asennus-, asiantuntija- ja johtotehtävistä takaa käytännönläheisen koulutuksen työntekijälle ja onnistuneet rekrytoinnin yritykselle.

OHITUSKAISTA® sopii hienosti seuraaville aloille:

Rakennusautomaatio

Teollisuusautomaatio

Sähköasennukset

Automaatioasennukset

Sähkönjakelu

Teollisuuden kunnossapito

Mobiliiverkkoasennukset

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenotto- tai tarjouspyyntö oheisella yhteydenottolomakkeella niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.