Asiantuntijapalvelut

Projektipäällikkö

Ammattitaitoisen ja kokeneen projektipäällikön palvelut kattavat kaikki teollisuuden investoinnit. Tarjoamme asiantuntemusta ja kokemusta, jotka takaavat projektisi onnistumisen alusta loppuun. Ei ole väliä, onko kyseessä pieni parannus tai suuri investointihanke – meidän tehtävämme on varmistaa, että projektisi toteutetaan sujuvasti, aikataulussa ja budjetin puitteissa. Meiltä saat luotettavaa projektijohtamista, joka perustuu vankkaan kokemukseen ja syvälliseen ymmärrykseen teollisuuden vaatimuksista.

Sähkölaitteiston käytön johtajuus

Tarjoamme palveluna sähkölaitteiston käytön johtajuutta, joka kattaa laitteistot, joissa on korkeintaan kolme enintään 20 kV muuntamoa tai vastaavan yli 1 kV nimellisjännitteistä kytkinlaitosta.

Palvelu sisältää kattavan valvonnan ja hallinnan varmistaen, että sähkölaitteistosi pysyvät vaatimusten mukaisessa kunnossa ja käyttö on turvallista ja tehokasta.

Vastuullamme on huolehtia siitä, että laitteiston käyttö ja huolto noudattavat voimassa olevia säädöksiä ja lakeja, ja että kaikki dokumentointi, sekä käyttö- ja kunnossapitotyöt suoritetaan riittävällä ammattitaidolla ja asianmukaisesti opastettuina.

Käytönjohtajan palveluihin sisältyy myös investointiprojektien johtaminen ja valvonta.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenotto- tai tarjouspyyntö oheisella yhteydenottolomakkeella niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.