enemmän kuin ilmalämpöpumppu

Kun haluat muuta, kuin hätäisesti asennetun pumpun. Meiltä saat ammattitaitoisen ja siistin asennuksen lisäksi kattavan käytönoton opastuksen ja selkeät ylläpito- ja huolto-ohjeet, jotka takaavat laitteesi moitteettoman toiminnan vuosiksi eteenpäin. Meidät tavoitat varmasti, myös asennuksen jälkeen, jos sille tulee tarvetta.

Miksi valita meidät?

 

Asentamamme ilmalämpöpumppu on aina käyttöön sopiva ja siististi asennettu. Se palvelee sinua asennuksesta eteenpäin huolettomasti, sillä palvelumme ei pääty asennukseen. Olemme aina valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi – olipa kyseessä sitten pieni huolenaihe tai suurempi huoltotarve. Meidät tavoittaa varmasti, asennuksen jälkeenkin, koska asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia.

Ota yhteyttä jo tänään, niin teemme pumppuprojektistasi huolenaiheen sijasta helpon ja miellyttävän kokemuksen.

hyödynnä maaliskuun tarjous

 

Varaa ilmainen kartoitus mahdollisimman pian ja saat 10 % alennuksen maaliskuussa 2024 asennetuista ilmalämpöpumpuista! Toimi nopeasti, sillä maaliskuun asennukset täyttyvät pian!

Kartoituksessamme käymme läpi kaikki yksityiskohdat varmistaaksemme, että valitsemasi ilmalämpöpumppu täyttää kaikki tarpeesi parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkastelemme tarkasti parasta mahdollista sijaintia ja mallia kodillesi, sekä huolehdimme kaikista tarvittavista lisätöistä – alkaen sähköasennuksista aina seinäläpivientien toteuttamiseen.

 

 

hinnoitteluesimerkki

 

Gree Amber 25 asennettuna. Norm. 1727,00 €, nyt 1570,00 €.

Kysy hintaa myös edustamillemme Daikin ja Mitshubishi ilmalämpöpumpuille!

Asumismukavuutta ja säästöä ympäri vuoden

 

Älä anna sään vaikuttaa kotisi mukavuuteen. Ota yhteyttä jo tänään ja astu askeleen lähemmäksi energiatehokkaampaa ja mukavampaa kotia.

Tunne kotisi todellinen mukavuus ympäri vuoden asentamalla energiatehokas ilmalämpöpumppu! Asiantuntevat ja luotettavat asentajamme varmistavat, että saat parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Miksi kannattaa hankkia ilmalämpöpumppu?

 

  • Energiatehokkuus: Säästä jopa 35–40 % lämmityskuluissa ja vähennä hiilijalanjälkeäsi.
  • Asumismukavuus: Onko kotisi kesällä liian lämmin, ei huolta ilmalämpöpumppu viilentää kotisi.
  • Asiantuntijuus: Asentajillamme on 10 vuoden kokemus ilmalämpöpumppujen asennuksissa.
  • Räätälöidyt ratkaisut: Ilmainen konsultointi varmistaa, että saat juuri oikeanlaisen ja hintaisen ilmalämpöpumpun kotiisi. Edustamme laitemerkit ovat Mitsubishi, Daikin ja GREE.      Näistä merkeistä löydät varmasti itsellesi sopivamman ratkaisun.
  • Täysi palvelu: Tarjoamme täydelliset asennus- ja huoltopalvelut sekä käyttöönottokoulutuksen.
  • Takuu: Kaikki asennuksemme tulevat täydellä takuulla.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenotto- tai tarjouspyyntö oheisella yhteydenottolomakkeella niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.