28.11.2022 10:23

Sähköasentajia linjasaneeraustyömaille

Hei sähköalan uusi osaaja, oletko kiinnostunut uudisrakennusten sähköasennuksista, mutta osaamisesi ei vielä vastaa työnantajan vaatimuksia?

Suomessa rakennetaan paljon uusia ja saneraatan vanhoja rakennuksia. Varsinkin pääkaupunkiseudulla ja uudellamaalla riittää tekemistä pitkäksi aikaa.

Jos haluat sähköalan huippuammattilaiseksi, jolla riittää töitä lähes varmasti vaikka eläkeikään saakka, niin hae mukaan ja ota rivakka startti urallesi kouluttavan Ohituskaista-rekrytointimallin avulla!

Ohituskaistalla sinulle koulutetaan 2-4vkon aikana tärkeimmät työssä tarvittavat tiedot ja taidot, Koulutuksen jälkeen tunnet ja tunnistat kaikki keskeisimmät asennustarvikkeet ja - tavat, sekä osaat lukea ja tulkita sujuvasti tasopiirustuksia, keskukskaavioita, asemakaavoja, sekä sähkötyöselostusta. Näiden taitojen avulla olet askeleen edellä muita ammatti-iältään vastaavia kollegojasi ja pääset vakuuttamaan tulevan työantajasi osaamisellasi 6kk:n jakson aikana, jonka työskentelet TSI Finlandilla. Jakson jälkeen työllistyt asiakasyritykseemme.

Kouluttajamme tuki on saatavilla koko jakson ajan ja halutessasi saat materiaalia itseopiskeluun haluamastasi aiheesta.

Jätä hakemuksesi pikaisesti Duunitorin kautta tästä!

Lisätietoja: Atte Klemola 040-3503998  ja atte.klemola@tsifinland.fi

TSI Finland Oy
  • Suolakivenkatu 11 A 7
  • 00810 Helsinki
  • Y-tunnus: 1802257-4

Seuraa meitä
Facebook

© TSI Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään