23.06.2022 13:34

Sähköasemakoestajan urapolku

 

Kiinnostavatko sinua työtehtävät sähköasemien koestuksen parissa? Tarjoamme sinulle työpaikan ja koulutuksen ammattiin, josta eivät työt lopu!

Etsimme nyt sähköalan osaajia, jotka haluaisivat kehittyä ja työllistyä sähköasemakoestajiksi Eltelin järjestämän koulutuksen kautta. Suomessa on kova tarve sähköasemaosaajille ja koestajille, joten tässä on mahdollisuus kouluttautua ammattiin, josta eivät työt lopu! 

Koestajan tehtäviin kuuluu mm. sähköasemien suojareleiden koestukset, sähköasemien käyttöönotot, suojareleiden konfiguroinnit ja korjaukset sekä muut sähköasemien kunnossapidon ja rakentamisen työtehtävät. 

Hakemillamme henkilöillä on jo suoritettuna sähköalan ammattitutkinto tai AMK/DI-tutkinto sekä jonkin verran työkokemusta tai aiemmin hankittua kokemusta sähköverkoista ja sähkömekaanisista laitteista. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Katsomme eduksi osaamisen sähköaseman suojaus- ja ohjausjärjestelmistä. Hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta, koska työtehtävät sijoittuvat laajalle alueelle. Lisäksi hakijoilta vaaditaan vähintään B-luokan ajokortti. Englannin kielitaidon ja C-luokan ajokortin katsomme eduksesi. 

Arvostamme hakijoissa halua ja valmiutta kehittää itseään ja oppia lisää sähköalan erityistehtävistä. Tämän lisäksi odotamme oma-aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Työsuhteesi alkaa 26.9.2022 kumppanimme TSI Finlandin järjestämällä koulutusjaksolla Lahdessa.  

Koulutusjakso kestää yhteensä 5 viikkoa ja se järjestetään monimuoto-opetuksena sisältäen etä- ja lähiopetusta (25 päivää). Lähiopetuspäivät järjestetään osoitteessa Askonkatu 13, Lahti. Tämän jälkeen alkaa työssäoppimisjakso Eltelillä. Koulutusjakson jälkeen työpaikkasi voi sijaita missä vain Eltelin yli 60 toimipisteestä ympäri Suomen.

 

Koulutusjakson sisältö
 
Sähköasemakoestajat toimivat sähköverkon sähköasemien käyttöönotto- ja kunnossapitotehtävissä. Koulutuksessa käydään läpi mm. nämä kokonaisuudet:
 
 · Sähköaseman pääkaavioiden, piirrosmerkkien ja dokumenttien tulkinnan
 · Sähköasemien virta- ja jännitemuuntajat
 · Sähköaseman päämuuntaja
 · Sähköaseman kojeistot
 · Suojareleiden häiriötallenteet
 · Verkon kompensointi
 · Sähköasema-automaatio
 · Suojareleiden koestus ja konfigurointi

Loppuvaiheen sähkövoimatekniikan AMK-opiskelijat voivat mahdollisesti saada koulutuksen teoriaosuudesta 5 opintopistettä hyväksiluettua tutkintoonsa. Myös lopputyön tekeminen osana työnkuvaa on mahdollista.

Jätä hakemuksesi viimeistään 22.8.2022 alla olevan linkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa ja teemme haastatteluja jo kesän aikana. Valitsemme tehtävään maksimissaan 6 henkilöä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimipäälliköt Antti Palovaara, puh. 0403114983 sekä Jari-Pekka Malinen, puh. 0403113030.

Tutustu Elteliin työnantajana täällä: Ura Eltelillä - Eltelnetworks.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

TSI Finland Oy
  • Suolakivenkatu 11 A 7
  • 00810 Helsinki
  • Y-tunnus: 1802257-4

Seuraa meitä
Facebook

© TSI Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään