Sähköasennukset

Sähköasennuspalveluistamme löydät laajan valikoiman erilaisia koulutus- ja rekrytointivaihtoehtoja, sekä urakointi, asennus ja asiantuntijapalveluita. Yrityksellämme on S2 sähköpätevyys.

Koulutus ja kouluttava rekrytointi

Koulutuspalveluihimme sisältyy mm. kehittämämme OHITUSKAISTA®, jonka avulla löydät edullisesti ja riskittä työtehtävään koulutettuja henkilöitä. OHITUSKAISTA-mallilla koulutamme esimerkiksi asentajia kaapelointiin ja kytkentään, sekä koulutamme mm. vasta valmistuneille kuvien lukutaidon ja käyttöönottotarkastuksien tekemisen. Tutustu rekrytoinnin mullistavaan OHITUSKAISTAan tästä. Aina tarveperusteisesti räätälöidyillä yrityskoulutuksillamme koulutat omaa henkilökuntaasi tehokkaasti ja nopeasti - myös akuutisti ilmenneeseen tarpeeseen. Olipa koulutustarpeesi millainen tahansa, me räätälöimme siihen sopivan kokonaisuuden.

Urakointi, alihankinta ja asennuspalvelut

Toteutamme kaikki sähkö- ja automaatiotyöt ammattitaidolla. Asennuksemme ovat aina siistejä, dokumentit ajan tasalla ja merkinnät tehtynä. Tunnin homma tai jotain suurempaa – me hoidamme. Ota yhteyttä!

Asiantuntijapalvelut

Onko vikaa vaikea löytää vikaa? Kaipaako 80-luvun ryhmäkeskus modernisointia ja dokumentointi puuttuu? Ei ongelmaa! Ota yhteyttä.

TSI Finland Oy
  • Suolakivenkatu 11 A 7
  • 00810 Helsinki
  • Y-tunnus: 1802257-4

Seuraa meitä
Facebook

© TSI Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään