Rakennusautomaatio

Rakennusautomaatiopalveluistamme löydät laajan valikoiman erilaisia koulutus- ja rekrytointivaihtoehtoja, sekä urakointi, asennus ja asiantuntijapalveluita. Yrityksellämme on S2 sähköpätevyys ja SETI:n myöntämä RAU-pätevyys.

Koulutus ja kouluttava rekrytointi

Koulutuspalveluihimme sisältyy mm. kehittämämme OHITUSKAISTA®, jonka avulla löydät edullisesti ja riskittä työtehtävään koulutettuja henkilöitä. OHITUSKAISTA-mallilla koulutamme esimerkiksi asentajia kaapelinvetoon ja VAK-kytkentään tai asiantuntijoita ohjelmointiin. Tutustu rekrytoinnin mullistavaan OHITUSKAISTAan tästä. Aina tarveperusteisesti räätälöidyillä yrityskoulutuksillamme koulutat omaa henkilökuntaasi tehokkaasti ja nopeasti - myös akuutisti ilmenneeseen tarpeeseen. Olipa koulutustarpeesi millainen tahansa, me räätälöimme siihen sopivan kokonaisuuden.

Urakointi, alihankinta ja asennuspalvelut

Toteutamme kaikki rakennusten sähkö- ja automaatiotyöt ammattitaidolla. Asennuksemme ovat aina siistejä, dokumentit ajan tasalla ja merkinnät tehtynä. Tunnin homma tai jotain suurempaa – me hoidamme. Ota yhteyttä!

Asiantuntijapalvelut

Kaipaako ohjelma muutoksia? Onko vikaa vaikea löytää vikaa? Kaipaako 80-luvun säätöjärjestelmä modernisointia ja dokumentointi puuttuu? Ei ongelmaa! Ota yhteyttä.

TSI Finland Oy
  • Suolakivenkatu 11 A 7
  • 00810 Helsinki
  • Y-tunnus: 1802257-4

Seuraa meitä
Facebook

© TSI Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään