Keskusvalmistus ja -koestus

Keskusvalmistuksen palveluvalikoimasta löydät erilaisia koulutus- ja rekrytointivaihtoehtoja keskusvalmistukseen ja koestukseen. Yrityksellämme on S2 sähköpätevyys.

Koulutus ja kouluttava rekrytointi

Koulutuspalveluihimme sisältyy mm. kehittämämme OHITUSKAISTA®, jonka avulla löydät edullisesti ja riskittä työtehtävään koulutettuja henkilöitä. OHITUSKAISTA-mallilla koulutamme esimerkiksi kokoonpanijoita joko sähköalan tutkinnon suorittaneista tai vaikka täysin vailla kokemusta olevista henkilöistä. Samalla menetelmällä koulutamme helposti myös asiantuntijoita keskusvalmistuksen koestuksiin, käyttöönottoihin ja tarkastuksiin. Tutustu rekrytoinnin mullistavaan OHITUSKAISTAan tästä. Aina tarveperusteisesti räätälöidyillä yrityskoulutuksillamme koulutat omaa henkilökuntaasi tehokkaasti ja nopeasti - myös akuutisti ilmenneeseen tarpeeseen. Olipa koulutustarpeesi millainen tahansa, me räätälöimme siihen sopivan kokonaisuuden.

Urakointi, alihankinta ja asennuspalvelut

Toteutamme kaikki sähkö- ja automaatiotyöt ammattitaidolla. Asennuksemme ovat aina siistejä, dokumentit ajan tasalla ja merkinnät tehtynä. Tunnin homma tai jotain suurempaa – me hoidamme. Ota yhteyttä!

Asiantuntijapalvelut

Tarvitsetteko FAT (Factory Acceptance Test) varten esimerkiksi logiikkaosaamista tai muuta vastaavaa? Meiltä onnistuu myös lyhyet käynnit. Ota yhteyttä!

TSI Finland Oy
  • Suolakivenkatu 11 A 7
  • 00810 Helsinki
  • Y-tunnus: 1802257-4

Seuraa meitä
Facebook

© TSI Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään